Ferie 2019

Kofferten er pakken og i morgen tidlig settes kursen mot Hellas. Her skal vi være en uke, bare nyte, slappe av, få sol på kroppen og bade. En skikkelig kjærestetur med andre ord – vi gleder oss.

Vi har fire uker ferie sammenhengende nå, men vi har egentlig bare planer to av de. Først Hellas nå, også en tur til København i den tredje ferieuken.

Jeg fant en billig pakkereise til Hellas, lavprisbiletter til København som jeg brukte cashpoints fra Norwegian å betale bilettene med og et relativt billig hotell. Dermed har jeg bare brukt ca 12 000 kr på alt av feriereiser i sommer. Helt innenfor for to uker på tur med hotell, ikludert frokost og fly spør du meg. De resterende to ukene skal vi på hytten til mamma om jeg får viljen min. Da bor vi jo gratis! Dessuten har jeg også telt så vi kan dra andre steder om vi ønsker det uten å evt. måtte betale for overnatting.

Nå skal det dobbel- og trippelsjekkes at jeg har husket å pakke alt i kofferten. Ha en strålende uke!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s